QUI SÓC
Maite Garcia Arrastia, la dissenyadora que hi ha a darrere de Kokora. Coixins, draps de cuina, estovalles, individuals, davantals, camins de taula... Tot estampat a mà de forma totalment artesanal amb tintes ecològiques sobre teixits orgànics com el lli i el cotó, amb la tècnica del Block Carving. Disseny gràfic.
estampació, fet a mà, artesanal, tintes ecològiques, block carving, coixins, draps de cuina, estovalles, individuals, davantals, camins de taula, bosses, parament de la llar, totebags, tote bags, markets, fires, personalització, estampats personalitzats, kora, kokora, maite, garcia, arrastia, regals, amic invisible, regals de nadal, regals de reis, vals regal, packs, disseny gràfic, imatge corporativa, maquetació llibres, maquetació revistes, disseny flyers, disseny cartells, edició, mapes, senyalització, teixits orgànics, cotó orgànic, lli orgànic, teles orgàniques, encàrrecs, encàrrecs personalitzats, encàrrecs a mida, regals aniversari, regals empres, paneres empresa, paneres nadal, venda online, botiga online, botiga virtual
15259
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15259,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

QUI HI HA DARRERE DE KOKORA

Des de petita que remeno colors i formes, sempre creant traient la llengua fora, com enfilant els detalls amb passió. Passen els anys, et fas adulta i t’adones que la teva feina (afició) pot arribar a ser la teva vocació, només has de saber trobar com donar-li forma.

 

Durant molts anys, he fet del disseny una forma per a comunicar-me cap a l’exterior. Dissenyo perquè m’agrada crear.  Dissenyo perquè m’agrada comunicar.

 

I un dia em vaig dir que una peça tant útil i menyspreada, com és el drap de cuina, també es mereix un bon disseny! I aquest és l’inici.

 

No m’he quedat amb els draps, m’agrada crear peces pràctiques i a la vegada boniques, úniques i elegants, per a utilitzar i embellir més la teva llar.  Selecciono les teles amb cura, intentant innovar en alguna peça cada temporada i sempre utilitzant (matèries/fibres/teixits) orgàniques com el cotó i el lli. Apostant per la sostenibilitat. Estampades totalment d’una manera artesanal amb tintes ecològiques utilitzant la tècnica del block carving.

 

Maite Garcia
KOKORA