CONTACTE
Contacta amb Kokora: t'ho podem personalitzar tot! Coixins, draps de cuina, estovalles, individuals, davantals, camins de taula... Tot estampat a mà de forma totalment artesanal amb tintes ecològiques sobre teixits orgànics com el lli i el cotó, amb la tècnica del Block Carving. Disseny gràfic.
estampació, fet a mà, artesanal, tintes ecològiques, block carving, coixins, draps de cuina, estovalles, individuals, davantals, camins de taula, bosses, parament de la llar, totebags, tote bags, markets, fires, personalització, estampats personalitzats, kora, kokora, maite, garcia, arrastia, regals, amic invisible, regals de nadal, regals de reis, vals regal, packs, disseny gràfic, imatge corporativa, maquetació llibres, maquetació revistes, disseny flyers, disseny cartells, edició, mapes, senyalització, teixits orgànics, cotó orgànic, lli orgànic, teles orgàniques, encàrrecs, encàrrecs personalitzats, encàrrecs a mida, regals aniversari, regals empres, paneres empresa, paneres nadal, venda online, botiga online, botiga virtual
1452
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1452,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

CONTACTA AMB KOKORA

DADES DE CONTACTE

C/ Collsuspina 503 B233

08529 Muntanyola (Barcelona)

Email: info@kokora.cat

Telèfon: 696 52 36 70

TAMBÉ TROBARÀS ELS PRODUCTES A:

Pròximament us informarem de punts de venda on poder trobar productes KOKORA

FORMULARI DE CONTACTE

 

Política de protecció de dades

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de KOKORA – M. TERESA GARCIA ARRASTIA amb NIF 77312290K i domicili social situat al C/ COLLSUSPINA 503 B233 – 08529 MUNTANYOLA (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, KOKORA – M. TERESA GARCIA ARRASTIA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment. L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

KOKORA – M. TERESA GARCIA ARRASTIA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que KOKORA – M. TERESA GARCIA ARRASTIA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

 

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@kokora.cat.

Així mateix i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: info@kokora.cat. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.