KORAspiritual
Peces fetes des del taller de kokora: coixins, draps de cuina, estovalles, individuals, davantals, camins de taula... Tot estampat a mà de forma totalment artesanal amb tintes ecològiques sobre teixits orgànics com el lli i el cotó, amb la tècnica del Block Carving. Disseny gràfic.
estampació, fet a mà, artesanal, tintes ecològiques, block carving, coixins, draps de cuina, estovalles, individuals, davantals, camins de taula, bosses, parament de la llar, totebags, tote bags, markets, fires, personalització, estampats personalitzats, kora, kokora, maite, garcia, arrastia, regals, amic invisible, regals de nadal, regals de reis, vals regal, packs, disseny gràfic, imatge corporativa, maquetació llibres, maquetació revistes, disseny flyers, disseny cartells, edició, mapes, senyalització, teixits orgànics, cotó orgànic, lli orgànic, teles orgàniques, encàrrecs, encàrrecs personalitzats, encàrrecs a mida, regals aniversari, regals empres, paneres empresa, paneres nadal, venda online, botiga online, botiga virtual
16086
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16086,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

KORAspiritual

Mandala MISHKA

Degut a la situació que estem vivint arrel del COVID-19, és va iniciar un projecte molt creatiu de la mà de la meva germana, Raquel, aficionada en interpretació de mandales.

Se’m va demanar dissenyar un mandala especial per la ocasió.

I ho vaig acceptar de molt bon grat!

Aquest que veieu, n’és el resultat.

 

El nom de MISHKA significa regal d’amor.

 

Aquesta és la meva petita col.laboració desinteressada per a poder pal.liar una mica aquests dies que estem passant i poder treure’n la part més positiva interioritzant una mica cap al nostre jo.

 

‘La definició i funció d’un mandala és bàsicament la de recipient d’essències. 

Tot hi té cabuda…

La nostra llum i ombra, la consciència i la inconsciència, la nostra part més femenina i la més masculina,

la forma i la no forma, la nostra part interna i externa amb la relació amb els altres…’

 

Tens la porta de la imaginació oberta de pam a pam!

Pots pintar-lo amb colors, retoladors, ceres, aquarel.les, enganxar-hi adhesius, dibuixar sanefes, floretes, etc.

 

La gràcia i curiós, és que cadascú ‘parlem’ des del nostre mandala.

Tots tenim expressió pròpia, i cada acció que hi plasmis, dirà de tu.

 

I si a més, vols participar en un gran collage que farem, només ens l’heu de tornar pintat amb la data i una petita frase del que et transmet el resultat, a mi o a la persona que us el va fer arribar, i així desfarem la cadena, acabant tots en el punt d’inici que servirà per a recollir-los i crear el gran collage.

M’ho pots entregar en mà o m’envies una foto de qualitat al meu whatsApp 696523670

 

Aquest mandala és d’ús gratuït i el pots fer servir i compartir tantes vegades com vulguis, respectant l’autoria i sempre que sigui per a un ús particular.

Per a un ús comercial, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

 

Podeu descarregar la imatge aquí:

https://drive.google.com/file/d/1MOyPtegBSqwuIeIY8cR8brG4JqNSvb-4/view?usp=sharing

 

Us hi animem a participar i moltes gràcies!