CONDICIONS DE COMPRA

Les Condicions de Compra aquí presents regulen l’ús del lloc web www.kokora.cat (d’ara en endavant, “el lloc web”) del qual KOKORA – M. TERESA GARCIA ARRASTIA  n’és titular. KOKORA – M. TERESA GARCIA ARRASTIA té domicili social al C/ COLLSUSPINA 503 B233 – 08529 MUNTANYOLA (BARCELONA) i amb NIF 77312290K. L’utilització per part del client dels serveis de la botiga online KOKORA – M. TERESA GARCIA ARRASTIA  suposa, en tot cas, l’adhesió a les Condicions de Compra en la versió publicada per KOKORA – M. TERESA GARCIA ARRASTIA en el mateix moment de l’ordre de compra. Por aquest motiu, és convenient que el client llegeixi aquestes Condicions abans de procedir a realitzar la compra.

 

Àmbit del contrate

Les presents Condicions de Compra s’apliquen a la venda de tots els productes de KOKORA – M. TERESA GARCIA ARRASTIA a través de la seva pàgina web, a consumidors als quals se’ls pot entregar comandes dins del territori Espanyol i Andorra.

 

Preus i productes

Els preus aplicables són els indicats a la pàgina web en la data de la comanda. Els preus apareixen detallats en cada un dels articles i inclouen l’IVA. L’import de l’enviament s’indica al client de manera desglossada en el moment en que realitza la comanda. Els preus a la web estan indicats en euros. Aquests preus no inclouen les despeses d’enviament.

 

En el suposat cas de detectar possibles errors de preu a la web, KOKORA – M. TERESA GARCIA ARRASTIA es posarà en contacte amb el client per solucionar el problema esmentat. Les dues possibles solucions seran: acceptar el nou preu o procedir a la cancel·lació de la comanda. En el cas que KOKORA – M. TERESA GARCIA ARRASTIA no pugui posar-se en contacte amb l’usuari, la comanda quedarà automàticament cancel.lada. La presentació dels productes amb les seves pròpies característiques i imatges estaran indicades en les descripcions dels propis productes. KOKORA – M. TERESA GARCIA ARRASTIA es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, els preus dels productes, així com suspendre o cancel·lar la seva venda de forma temporal o definitiva.

 

Procés de compra

El procés per comprar productes a través del lloc web és el següent:

 

Cistella de la compra

Tots els productes seleccionats per l’usuari s’incorporaran a la seva cistella de la compra. L’usuari ha d’accedir a l’esmentada cistella de la compra per iniciar el procés de compra. Per dur a terme el procés de compra l’usuari  haurà d’indicar les dades de facturació i d’enviament durant el procés de compra sense necessitat de tenir un compte.

 

Opcions d’enviament

Una vegada l’usuari introdueixi la seva direcció d’entrega, el sistema mostrarà els costos d’enviament. Durant dissabtes, diumenges i festius no es faran entregues.

 

Pagament

L’usuari escollirà el mètode de pagament i acceptarà l’operació donant el seu consentiment.

 

Acceptació

L’usuari confirma la comanda i accepta la compra dels productes seleccionats, així com les Condicions de Compra.

 

Confirmació de compra

L’usuari rep, a l’adreça de correu electrònic designada en el formulari de finalització de la comanda una comunicació especificant les característiques del producte, preu (desglossat), forma d’enviament, data de compra i número de comanda.

 

Formes de pagament

El pagament es realitzarà quan finalitzi el procés de compra i serà condició indispensable per a la formalització del pagament (si s’escull pagament per transferència, la comanda no es processarà fins haver-la rebut). Els mitjans de pagament admesos són:

 

· Targetes de dèbit o crèdit (Visa o MasterCard)
· PayPal.
· Transferència bancària.

 

Si el pagament és amb targeta de dèbit, el càrrec es realitzarà automàticament en el moment de la compra. En qualsevol cas, l’elecció del mitjà de pagament es realitza durant el procés de compra en la pantalla corresponent. El client haurà de notificar a KOKORA – M. TERESA GARCIA ARRASTIA qualsevol càrrec indegut o fraudulent a la targeta utilitzada per a les compres, amb un correu a info@kokora.cat o per telèfon al 696 52 36 70, en el menor termini possible per a que KOKORA – M. TERESA GARCIA ARRASTIA pugui realitzar les gestions oportunes. Els proveïdors o emissors de mitjans de pagament poden adoptar mesures antifrau que comportin el rebuig de certs tipus d’operacions. KOKORA – M. TERESA GARCIA ARRASTIA no és responsable de l’aplicació d’aquest tipus de polítiques de seguretat.

 

Condicions d’entrega

KOKORA – M. TERESA GARCIA ARRASTIA no es responsabilitza si l’entrega de la comanda no pot finalitzar-se com a conseqüència de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades per l’usuari a tal efecte, així com en el suposat cas de que l’entrega no pugui efectuar-se per causes alienes a l’empresa d’enviaments assignada per a fer l’entrega, com ho seria l’absència de destinatari.

 

KOKORA – M. TERESA GARCIA ARRASTIA no es responsabilitza de retards en l’entrega de les comandes per problemes derivats de l’empresa de transport, com poguessin ser inclemències meteorològiques, vagues o períodes de vacances o festius locals.

 

El termini d’entrega d’una comanda ha d’estimar-se en uns 5 dies laborables. Solament s’efectuaran entregues de dilluns a divendres excloent festius. Les comandes pagades mitjançant transferència bancària no s’enviaran fins haver rebut aquesta (normalment les transferències tarden un màxim de 2 dies laborables a fer-se efectives).

 

Els costos d’enviament són de 5€ per a Catalunya i tot el territori espanyol (península), excloent Balears (12€), Ceuta, Melilla i Illes Canàries (20€). El cost d’enviament a Andorra és de 20€.

 

Si en el moment de l’entrega, el client no es troba en el domicili indicat, el transportista es posarà en contacte amb ell (via telèfon o deixarà una nota per a que ell es posi en contacte amb l’agència de transports). D’aquesta manera, s’intentarà coordinar una segona entrega el dia següent.

 

Per a qualsevol altre contratemps que no quedi resolt en aquest apartat o que l’empresa de transport tampoc pugui solucionar, el client pot contactar-nos a info@kokora.cat.

 

Disponibilitat dels productes

En el cas que KOKORA – M. TERESA GARCIA ARRASTIA no pugui servir al client els productes ja comprats i pagats per no estar disponibles en aquest moment, ho posarà immediatament en coneixement del client, qui podrà optar o bé per sol.licitar la devolució de l’import dels productes no disponibles o bé per permetre que KOKORA – M. TERESA GARCIA ARRASTIA li subministri els productes una vegada tornin a estar disponibles. En el primer cas, KOKORA – M. TERESA GARCIA ARRASTIA haurà de fer efectiva la devolució en un termini màxim de 30 dies i pel mateix mitjà de pagament amb què es va fer l’abonament. En el segon cas, KOKORA – M. TERESA GARCIA ARRASTIA incorrerà amb les despeses de transport.

 

Política de devolucions i cancel.lacions 

KOKORA – M. TERESA GARCIA ARRASTIA no accepta canvis ni devolucions dels productes personalitzats. En el cas que es detecti alguna disconformitat o anomalia amb el producte, el consumidor es pot posar en contacte immediatament amb info@kokora.cat.

 

KOKORA – M. TERESA GARCIA ARRASTIA acceptarà cancel.lacions sense càrrec per a totes aquelles comandes que s’anul.lin després d’haver sigut tramitades però no expedides. Per a cancel.lacions, l’usuari ha de contactar amb info@kokora.cat indicant el nom i cognoms i el número de comanda.